top of page
Search
  • Writer's pictureheiditohmola

Hermonin huipulla Herran edessä



Sarigim Kings Kidsit starttasivat Jerusalemista marraskuun viimeisenä päivän, ja tekivät pitkän matkan Hermonin huipulle. Pelkkiä näköaloja ei tämä innoskas varhaisnuorten joukko mennyt katsomaan, vaan tarkoitus oli rukoilla ja elää todeksi raamattuopetuksen kautta tuttu psalmi 133:


"Katso, kuinka hyvää ja suloista on, että veljekset sovussa asuvat! Se on niinkuin kallis öljy pään päällä, ... Se on niinkuin Hermonin kaste, joka tiukkuu Siionin vuorille. Sillä sinne on Herra säätänyt siunauksen, elämän, ikuisiksi ajoiksi."


Veljeskansojen sopu, eli juutalaisten ja arabien yhteys ei ole itsestään selvä. Matkalaiset vierailivatkin arabikristittyjen luona paluumatkallaan, ja viettivät aikaa arabisisarten ja -veljien kanssa yhteisten leikkien ja lopuksi heidän valmistamansa aterian virkistämänä.

'Hermonvuoren yhteyden kaste' konkretisoitui ja kaikilla oli hauskaa.


Samoja näköaloja aidosta hengen yhteydestä tarvitaan tässä maailmanajassa, missä tuntuu että polittikka ja muut ajan haasteet sekoittavat näkymiä. Kirkkaat näkymät eivät tule pelkästään kiipeämällä Hermonin huipulle, vaan etsimällä sitä mitä Jumala haluaa ihmisten ja itsensä välille rakentaa.


Tule mukaan Sarigimin yhteyden näköaloja seuraamaan!


39 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page